MDŽ v Litvínově

Mezinárodní den žen v Litvínově

Pravidelné setkání u příležitosti MDŽ i v letošním roce pořádala Středisková rada KSČM Litvínov. V prostorách velké auly Scholy Humanitas došlo k setkání žen, které se každoročně opakuje podle stejného a zaběhlého scénáře, na který se všechny ženy vždy velmi těší. Živá hudební produkce, drobné občerstvení v podobě sladkých koláčků, nápoje a především příjemná atmosféra při dvouhodinovém odpočinkovém odpoledni. Řada žen se vidí vždy až po roce, vzpomíná se na dobu minulou i současnou. V úvodu setkání zazpíval dětský pěvecký soubor Zvonky ze ZŠ Hamr pod vedením paní učitelky Baraňákové, pak už byla režie v rukou hudebníka pana Drahomíra Matyáše, který celým odpoledním hudebním blokem sám zpěvem a hraním na instrumentální nástroje doprovázel. Taneční parket byl v nejednom obležení, nálada byla po celé odpoledne výborná, škoda že tak krátká, konstatovaly některé účastnice setkání. Ale už nyní se budou těšit na příští rok, že jim opět pořadatelé připraví krásné prožitky z nevšedního setkání.

Za pořadatele : Vratislav Čejka