Setkání občanů s Ing. Jaromírem Kohlíčkem

Velmi zdařilá beseda s Europoslancem v Litvínově

Ve středu 10. dubna se konala v salonku restauračního zařízení Sokolovna velmi zdařilá beseda s poslancem Evropského parlamentu a zároveň kandidátem pro další volební období Ing. Jaromírem Kohlíčkem, CSc.

Společně se členy městského zastupitelstva v čele s místostarostkou města Litvínov Erikou Sedláčkovou, RSDr. se přibližně 45 občanů zajímalo především o práci europoslance přímo v Bruselu či Štrasburku či o informace o Brexitu. Jaromír Kohlíček dále poutavě hovořil o svých profesních a kariérních začátcích i o svém osobním životě.

V závěru besedy přednesl v kostce cíle a vize volebního programu KSČM do Evropského parlamentu a zároveň pozval všechny přítomné k účasti na blížící se květnové volby do Evropského parlamentu.

Vratislav Čejka, předseda střediskové rady KSČM Litvínov

V závěru setkání Erika Sedláčková, místostarostka Litvínova, apelovala na přítomné, aby se nevzdávali svého práva ovlivnit zastoupení České republiky v Evropském parlamentu a vyzvala je k účasti v nadcházejících volbách, které se uskuteční 24. a 25. května. Zároveň připomněla, že KSČM jde do voleb pod číslem 9 a každý volič má právo na hlasovacím lístku upřednostnit dva kandidáty.“

Zveme Vás na

SETKÁNÍ  OBČANŮ

s poslancem Evropského parlamentu

Ing. Jaromírem Kohlíčkem, CSc.

a se zastupiteli za KSČM

v Zastupitelstvu města Litvínova

10. dubna 2019 od 16 hod.

do salonku restaurace Sokolovna

více info :