Archiv autora: OV Most

Foto : 1. MÁJ

1.  M á j

Oslavy 1. Máje na 1. náměstí v Mostě…

Martin Hošek, zastupitel Statutárního města Mostu, Ing. Radmila Krastenicsová, předsedkyně výboru pro výchovu, vzdělání a zaměstnanost ÚK, Radek Belej, předseda OV KSČM a radní ÚK, Jiří Polívka, zastupitel Statutárního města Mostu…

Úvodní vystoupení předsedy OV KSČM Radka Beleje…

Pro dobrou náladu hráli a zpívali manželé Hvozdovi…

Milan Belej, člen VV OV KSČM s Ing. Jiřím Novákem, předsedou představenstva KZ, a. s.

MDŽ v Litvínově

Mezinárodní den žen v Litvínově

Pravidelné setkání u příležitosti MDŽ i v letošním roce pořádala Středisková rada KSČM Litvínov. V prostorách velké auly Scholy Humanitas došlo k setkání žen, které se každoročně opakuje podle stejného a zaběhlého scénáře, na který se všechny ženy vždy velmi těší. Živá hudební produkce, drobné občerstvení v podobě sladkých koláčků, nápoje a především příjemná atmosféra při dvouhodinovém odpočinkovém odpoledni. Řada žen se vidí vždy až po roce, vzpomíná se na dobu minulou i současnou. V úvodu setkání zazpíval dětský pěvecký soubor Zvonky ze ZŠ Hamr pod vedením paní učitelky Baraňákové, pak už byla režie v rukou hudebníka pana Drahomíra Matyáše, který celým odpoledním hudebním blokem sám zpěvem a hraním na instrumentální nástroje doprovázel. Taneční parket byl v nejednom obležení, nálada byla po celé odpoledne výborná, škoda že tak krátká, konstatovaly některé účastnice setkání. Ale už nyní se budou těšit na příští rok, že jim opět pořadatelé připraví krásné prožitky z nevšedního setkání.

Za pořadatele : Vratislav Čejka

Setkání občanů s Ing. Jaromírem Kohlíčkem

Velmi zdařilá beseda s Europoslancem v Litvínově

Ve středu 10. dubna se konala v salonku restauračního zařízení Sokolovna velmi zdařilá beseda s poslancem Evropského parlamentu a zároveň kandidátem pro další volební období Ing. Jaromírem Kohlíčkem, CSc.

Společně se členy městského zastupitelstva v čele s místostarostkou města Litvínov Erikou Sedláčkovou, RSDr. se přibližně 45 občanů zajímalo především o práci europoslance přímo v Bruselu či Štrasburku či o informace o Brexitu. Jaromír Kohlíček dále poutavě hovořil o svých profesních a kariérních začátcích i o svém osobním životě.

V závěru besedy přednesl v kostce cíle a vize volebního programu KSČM do Evropského parlamentu a zároveň pozval všechny přítomné k účasti na blížící se květnové volby do Evropského parlamentu.

Vratislav Čejka, předseda střediskové rady KSČM Litvínov

V závěru setkání Erika Sedláčková, místostarostka Litvínova, apelovala na přítomné, aby se nevzdávali svého práva ovlivnit zastoupení České republiky v Evropském parlamentu a vyzvala je k účasti v nadcházejících volbách, které se uskuteční 24. a 25. května. Zároveň připomněla, že KSČM jde do voleb pod číslem 9 a každý volič má právo na hlasovacím lístku upřednostnit dva kandidáty.“

Zveme Vás na

SETKÁNÍ  OBČANŮ

s poslancem Evropského parlamentu

Ing. Jaromírem Kohlíčkem, CSc.

a se zastupiteli za KSČM

v Zastupitelstvu města Litvínova

10. dubna 2019 od 16 hod.

do salonku restaurace Sokolovna

více info :